Árnyékoló sátrak

A forró nyári napokon jól jöhet, ha tudunk magunknak egy kis árnyas helyet találni. A nyári forróságon enyhíthetünk árnyékoló szerkezetek építésével, melyek erősen megszűrik a napfényt és így csökkentik a hőérzetet.

 Az általunk kínált árnyékolók:
- Árnyékoló háló: ez eső ellenei védelmet nem jelent, de a nap sugarait erősen megszűri. Előnye, hogy a tartószerkezet könnyebb és olcsóbb, azonban télre le kell szedni.
- Poliészter ponyvaszerkezet: ami ellenáll az UV sugárzásnak. A sátor lehet tömör (eső elleni védelmet is biztosító) illetve áttört kivitelű. Mindkettő méretezhető és készíthető télálló kivitelben.

A szerkezet rövid leírása
Az árnyékoló rendszer különféle fesztávolságú, négyszögletes elemekből (modulokból) építhető fel. Ezen modulok szinte tetszőleges alaprajz lefedésére kombinálhatók. A sátort tartó oszlopok kerülhetnek közvetlenül a földre (ilyenkor rögzítés a talajba vert kellő hosszúságú cövekekkel oldható meg) illetve beton vagy más szilárd burkolatra, alapba fúrt csavarokkal rögzítve. A sátor oszlopainak magassága 2,5-6 méter között lehet.

További információk és megrendelés:
Galaskó Bt.
1112, Budapest, Bodajk utca 16.
Tel: (1) 319 0517
Mobil: 06 70 238 0029
Email: info@galaskobt.hu